Genoeg redenen om vandaag nog de stap te zetten.

Houd de energiekosten laag, verhoog de waarde van jouw woning en creëer meer comfort binnen jouw woning. Sinds 1 januari 2022 kan er onder voorwaarden een subsidie van 30% aangevraagd worden. Wij helpen graag verder en plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek.

;

Waarom uw woning isoleren?

Bespaar op energiekosten

Jouw woning blijft warmer in de winter en koeler tijdens de zomer. De verwarming en airconditioning hoeven dus minder te werken. Het resultaat daarvan zie je terug op je energiefactuur. Met een totaalrenovatie van jouw woning bespaar je al gauw 30% op je jaarlijks energiebudget.

Verhoog de waarde van jouw woning

Een goed geïsoleerde woning is meer waard op de verkoop- en huurmarkt. De energieprestaties zijn een steeds belangrijker argument in het beslissingsproces van kandidaat-kopers. De isolatiewaarde van jouw woning heeft dus een directe invloed op de waarde.

Geniet van meer comfort in huis

Isoleren verhoogt het wooncomfort. Jouw woning warmt sneller op en de binnentemperatuur blijft constanter. Een goede isolatie voorkomt tocht en maakt komaf met het onaangename gevoel van koude muren. Ook in de warme zomermaanden stijgt jouw comfort, want isolatie houdt de hitte buiten.

Hoe gaan wij te werk?

Holland Isolatie werkt met PIF isolatiefolie. De veelzijdige PIF isolatiefolie is een innovatieve, hoogwaardige en duurzame thermische isolatiefolie. Het bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie (polyethyleen) met luchtkussentjes ertussen. De folie zorgt voor terugkaatsing van de warmte, terwijl de luchtkussens zorgen voor een geleidelijke afname van temperatuur per laag. Ideaal als dakisolatie en vloerisolatie, al wordt het in nieuwbouwhuizen ook toegepast als gevelisolatie.